TypeJuly - Cyrus Highsmith (Occupant Fonts)

Thinking with your hands

Sol·licita informació

Thinking with your hands

Durada

Del 12 al 16 de Juliol de 2021 (20 hores)

Schedule

De 10.00 a 14.15 h

Idioma

Anglès

Paraules clau

Cartes, stencils, quadern, conills, monstres, dibuix, sense portàtils, contorn, vora, forma, thinking hand

Preu

625 € (un workshop). Si et registres a més d'un workshop TypeJuly, el preu a partir del segon és de 530€.

Nivell

Tots els nivells.

Qui pot aplicar

Qualsevol persona. Experiència limitada principalment a l’alfabet llatí, però els estudiants que volen explorar sistemes d’escriptura addicionals són molt benvinguts.

Coneixements/experiència requerida

Molta energia, una ment oberta, voluntat de ser actiu i participar.

Deadline

15 d'abril (places limitades).

Nota

Les dates poden canviar i els cursos poden cancel·lar-se segons l'evolució de la pandèmia.

Les lletres es poden dibuixar de moltes maneres diferents. L'enfocament de Cyrus Highsmith es basa en gran manera en la importància de l'espai blanc i la sensibilitat a les formes. És un mètode que s'aplica tant al disseny tipogràfic com a la creació d'imatges de tota mena. Per a Highsmith, és una forma de veure el món. El taller es convertirà en una exploració desordenada, pràctica i lliure d’ordinadors de com dibuixar, fer i pensar en les lletres.
 

Objectiu

L'objectiu d'aquest taller és crear una setmana memorable, dibuixant lletres i creant art. Culmina amb una exposició conjunta del nostre treball.
 

Materials

L’escola subministrarà els materials necessaris de dibuix, tot i que els participants són benvinguts per portar els seus. Serà desordenat. No caldrà ordinador portàtil.

4 hores diàries de treball conjunt en una exposició conjunta d'esbossos, dibuixos i gravats. Experimentarem i jugarem amb diferents formes de dibuixar i pensar sobre les lletres. Les tècniques poden incloure plantilles, serigrafia, collage i pintura. Els participants han d'estar preparats per a viure noves experiències, experiments, jocs i fracassos.

Cyrus és un dibuixant de lletres, professor, autor i artista gràfic. Ensenya disseny tipogràfic a la Rhode Island School of Design (RISD). Va escriure i il·lustrar l’aclamada guia Inside Paragraphs: Typographic fundamentals. L’any 2015 va rebre el premi Gerrit Noordzij per les extraordinàries contribucions en els camps del disseny tipogràfic, la tipografia i l’educació tipogràfica. L’any 2017 es va convertir en Director Creatiu de Desenvolupament de Tipus Llatins a Morisawa, EUA. Se’n va a dormir molt d’hora.
 

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies