Home Abroad (Blended Learning)

Home Abroad Elisava
Home Abroad Elisava
Home Abroad Elisava
Home Abroad Elisava

Aquest és un programa que Elisava ofereix en anglès per als estudiants a partir de segon curs de grau universitari. Aquesta proposta té com a objectiu donar als alumnes internacionals una oportunitat d’estudiar en altres països encara que no puguin viatjar des de la seva ciutat natal. La proposta del programa inclou una part digital i sincrònica i un taller presencial d’una setmana a Barcelona, ​​opcional, si els estudiants volen visitar-nos. 

Un programa que proposa als estudiants participar d'un viatge digital per cursar a Elisava qualsevol assignatura del seu semestre, mentre cursen totes les altres assignatures del seu programa de grau regular a la seva universitat. Amb la realització dels cursos que faran obtindran crèdits per al seu programa local.

Aquesta és una bona oportunitat per provar, experimentar i aprendre a l’estranger sense moure’s de casa i compartir coneixements amb estudiants de tot el món.

Així funciona:

  • L’estudiant tria qualsevol de les assignatures que Elisava ofereix (veure a continuació).
  • De l'11 de gener al 19 de març: Classes online durant 10 setmanes, 3 hores a la setmana per assignatura.
  • Del 14 al 18 de juny: Després de les classes en línia, els estudiants poden venir una setmana a Elisava per compartir la seva experiència.
  • 4 assignatures a escollir (1 assignatura mínim, 4 assignatures màxim).

Per a més informació o inscripcions, ens pots escriure a homeabroad@elisava.net.

Aquests són els cursos que ofereix el programa Home Abroad:

Disseny Gràfic i Comunicació Visual

Aquest curs se centra en el disseny gràfic i la comunicació visual amb especial atenció a la tipografia i la relació entre textos i imatges, colors i textures. El curs té com a objectiu ensenyar als estudiants les eines bàsiques de comunicació visual per presentar els seus projectes.

En aquest curs es parlarà del disseny gràfic com a element essencial de la comunicació a través dels límits socials, culturals i funcionals.

Els projectes curts permetran als estudiants implementar la metodologia de disseny i experimentar amb habilitats de disseny. Els projectes seran sobre tipografia experimental, marca, composició de pòsters, interacció editorial i visual.

Disseny de Producte i Mobiliari

Aquest curs se centra en el disseny de producte i mobiliari, que abasta tot el procés des de la conceptualització, formalització, desenvolupament fins a la preproducció d’un objecte dissenyat per a l’entorn humà, domèstic o laboral. El curs analitzarà l’entorn social, ergonòmic i estètic de l’usuari, el mètode per produir el treball final i l’impacte d’aquest en el conjunt del medi ambient.

Els estudiants abordaran la semàntica dels objectes, la seva capacitat funcional i comunicativa, juntament amb la integració de materials i tecnologia.

Disseny d’Interiors i Retail

El curs de Disseny d’Interiors i i Retail presenta als estudiants de disseny el desenvolupament de l’hàbitat urbà i els espais de venda al públic i els posa en contacte amb l’arquitectura i la cultura del disseny local.

L'estructura del curs està dissenyada per proporcionar un marc general per al desenvolupament d'una sèrie de projectes, des de breus a petita escala fins a una proposta a gran escala, per a un interior residencial i un espai comercial. El programa proporciona als estudiants els coneixements i habilitats en totes les àrees de la planificació de l'espai, la teoria i el concepte, la fabricació de models i el dibuix a mà alçada, així com la comunicació.

Food Design

Aquest curs se centra en els aliments des dels orígens fins a l’actualitat, per comprendre el complex sistema que s’ha desenvolupat al voltant de la necessitat d’alimentar les persones. El tema s’abordarà des de la gastronomia, l’antropologia, la història, l’etimologia i els sistemes alimentaris, entre altres disciplines, ja que el curs vol oferir als estudiants diferents enfocaments i eines per fer-los capaços no només d’entendre aquest tema interdisciplinari, sinó de crear objectes de disseny o serveis en relació amb l'alimentació i la gastronomia amb sentit i contingut.

El curs comptarà amb una introducció en la interacció del disseny d’aliments, com a procés creatiu, amb l’alimentació com a part fonamental de l’ésser humà no només basada en els aspectes tangibles (espai, formes, producte, envasos...), sinó en diversos enfocaments, des de la cultura al territori, des del benestar fins a l’estètica.

Hem d’entendre tota la relació dels éssers humans amb l’entorn per tal de crear formes, sistemes o productes innovadors per millorar aquesta interacció. Dissenyar d’una manera creativa ens permetrà conèixer noves formes d’entendre el nostre món i millorar-lo.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies