Route Artlantique

Route Artlantique

Dates: 12-25 de juliol de 2020

Lloc: Casamance, Senegal

Preu: 1.700 € (tot inclòs excepte els vols). 15% de descompte per a Alumni, i estudiants d’Elisava i LCC

Route Artlantique és el primer viatge de tallers creatius que se celebra al Senegal. És un intercanvi educatiu entre estudiants africans i internacionals, professors i professionals de totes les disciplines creatives.

Senegal és un punt focal per a la creativitat a l'Àfrica occidental, on el coneixement i les tècniques ancestrals coexisteixen amb les inquietuds actuals. La ruta que proposem posarà els participants en contacte amb dissenyadors, artesans i comunitats locals amb notorietat mundial.

  • Descobreix el potencial de la creativitat africana.
  • Construeix un pont permanent de comunicació utilitzant el llenguatge de la creativitat.
  • Comprèn com la globalització pot haver reduït les distàncies, però no les diferències.
  • Assumeix el nomadisme com un punt fonamental de treballs futurs.
  • Participa en una experiència de per vida.
  • Desafia els límits del disseny, la cultura i la producció.

El programa, un stage de dues setmanes organitzat per Ramon Llonch, fundador de la Route Artlantique, inclou visites a tallers de dissenyadors i artistes locals al Senegal, que utilitzen fusta, tèxtils, bàtik o joieria, entre d’altres materials. Sobre la base del coneixement de les eines i processos vinculats a cada dissenyador i la comprensió del context i les persones, els estudiants desenvoluparan diversos projectes.

Arribada dels participants a l’aeroport de Banjul, a Gàmbia, i transport cap a l’hotel. Nit a Banjul l’11 de juliol. Situat entre Gàmbia i Guinea Bissau, Casamance és una zona culturalment i geogràficament única del Senegal, amb patrimoni d’orgull, un gresol ètnic, un exuberant paradís de vegetació, camins vibrants custodiats per abundants manglars, palmeres i boscos verds.

Ens situarem a Edioungou, un petit poble proper a Oussouye; durant aquestes setmanes, ens mourem al voltant de diferents zones, d’est a oest, tot coneixent artesans locals, compartint tècniques i descobrint la bellesa, els misteris i les tradicions dels “casamançais”.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies