Resonance for Design

From Sustainable to Regenerative designs
 

Sol·licita informació

From Sustainable to Regenerative designs
 

Direcció

Ekaterina Markelova i Athan Bloom

Duració // Horari

4 juliol – 15 juliol, 2022 (40 hores)

De dilluns a divendres de 16.00h a 20.15h

Idioma

Anglès

Nivell

Bàsic / Intermedi
 

Preu

840 €

Nota

Les dates poden canviar i els cursos poden cancel·lar-se segons l'evolució de la pandèmia.

Els dissenyadors i enginyers tenen l'oportunitat d'infondre conceptes de sostenibilitat a la vida moderna a través dels productes que creïn. El disseny sostenible busca minimitzar els impactes negatius sobre el medi ambient i la salut seguint el principi de "no danyar" o "impacte zero". Els objectius bàsics de la sostenibilitat són reduir el consum de recursos no renovables, minimitzar els residus i disminuir-ne la toxicitat. Per tant, els pilars mediambientals clau són l'aire, l'aigua i la terra.

Tot i això, seguint el marc científic dels Límits Planetaris, és evident que la humanitat ja ha sobrepassat la biocapacitat natural del planeta per autoregenerar-se. Per tant, és important anar més enllà del disseny sostenible cap a un de regeneratiu. El disseny que segueix el concepte de "crear per regenerar" alhora que crea un "impacte positiu" per a la salut i el medi ambient. En aquest cas, els típics pilars mediambientals es complementaran amb un paràmetre addicional de freqüències de ressonància.

Comprendre que tot material pot assolir la ressonància, desbloqueja oportunitats ocultes per al disseny regeneratiu a baix cost i amb menys força aplicada. Experimentaràs que els fenòmens de ressonància es produeixen amb tota mena de vibracions o ones: so, colors, aigua i diferents materials. Els creadors necessiten augmentar la comprensió del funcionament holístic de la biosfera per produir dissenys veritablement sostenibles i regeneratius.

És hora d’actuar i dissenyar conscientment productes en ressonància amb el medi ambient i la salut.

També et pot interessar el programa de màster en benestar (Design for One Health).

  1. Aplicar una Roda d'Ecodisseny per convertir el "disseny habitual" en un de sostenible.
  2. Abordar les limitacions del disseny sostenible i avançar cap al disseny regeneratiu.
  3. Comprendre el paper de les freqüències ressonants en el disseny i les tecnologies (per exemple, l'aplicació de la Nano Campana per crear Aigua Ressonant).
  4. Desenvolupar el marc dels dissenys sostenibles i regeneratius millorats mitjançant la ressonància

Ekaterina Markelova

La Dra. Ekaterina Markelova és una educadora certificada a National Geographic amb una profunda formació científica en el camp de la biogeoquímica. És professora de Medi Ambient i Sostenibilitat i directora de l´Escola Internacional d´Estratègies Empresarials Sostenibles de la Universitat de Samara (Rússia).

Ekaterina és una exploradora de ment oberta que desenvolupa la ciència quàntica de l’aigua per a la sostenibilitat de la biosfera. Aplica les seves habilitats i coneixements en freqüències ressonants per anar més enllà de la sostenibilitat envers dissenys regeneratius. Té un doble doctorat en Terra, Medi Ambient i Univers per les universitats del Canadà i França. Actualment és la científica principal de l'aigua a l'Institut de Nanorressonància i assessora en matèria de sostenibilitat per a empreses de nova creació. La comunicació i l'aplicació de la ciència és un dels seus interessos per contribuir als dissenys sostenibles i regeneratius del futur.

Athan Bloom

Athan Bloom és el director general de Nanoresonance Industries. Representa més de 20 anys de recerca i tecnologies patentades aplicades a projectes governamentals, municipals i mediambientals a gran escala. Té més d'una dècada d'experiència en el desenvolupament de la tecnologia de l'hidrogen a la carta, el tractament avançat de l'aigua i les solucions que fan servir tecnologies basades en la física aplicada. Actualment, l'impulsa l'enteniment que aquestes tecnologies creen una base per proporcionar solucions inigualables per a un entorn sostenible en harmonia amb la natura.