Projectes Públics

PLASTIC JUSTICE Erasmus+ Project

Partner: Royal Academy of Art in The Hague, Iceland University of the Arts in Reykjavík, Elisava in Barcelona, Central Saint Martins (UAL) in London and Vilnius Academy of Art together with ELIA – European League of Institutes of the Arts.
Equip: Raúl Goñi, Isabel Ordóñez, PhD.

Plastic Justice és una col·laboració educativa paneuropea entre cinc acadèmies d'art i disseny a la Haia, Reykjavík, Barcelona, Londres i Vilnius. Juntament amb científics i ONG regionals compromesos amb el medi ambient, el programa educatiu, que inclou una conferència, una exposició i un lloc web, es centra en l'impacte a llarg termini dels micro plàstics invisibles en el cos humà i el medi ambient. Plastic Justice té com a objectiu crear nous coneixements a través de l'intercanvi acadèmic creuat i la recerca de camp que promou l'educació en disseny conscient per a la pròxima generació.

Cinc estudiants de Elisava desenvoluparan un projecte entorn al tema dels micro plàstics, basat en la col·laboració amb l'ONG local Libera, i participaran en activitats d'aprenentatge col·lectiu amb estudiants de les altres institucions associades per a abordar aquest complex problema de sostenibilitat.

Durant el primer any dels projectes, s'animarà als estudiants de totes les institucions a desenvolupar un projecte relacionat amb els micro plàstics. Mentre que, en el segon any, els mestres de cada institució col·laboraran en la definició d'una guia perquè els mestres involucrin temes complexos de sostenibilitat en l'educació de l'art i el disseny.

Plastic Justice és finançat pel programa d'Associació Estratègica de la Unió Europea. Les escoles participants són: la Royal Academy of Arta la Haia, la Iceland University of the Arts en Reykjavík, Elisava a Barcelona, Central SaintMartins (UAL) a Londres i la Vilnius Academy of Art juntament amb ELIA -European League ofInstitutes of the Arts.

Per a obtenir més informació detallada sobre el projecte Plastic Justice, visita www.plasticjustice.eu.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies