Projectes Públics

INTRIDE – Soft, digital and green skills for smart designers

+ Partners: University of Florence, The Biorobotics Institute Sant’Anna for competences related to digital skills, The University of Dabrowa Górnicza, Universityof Art & Design Cluj Napoca, DID – Technological Cluster on Interiors and Design, CENFIM – Catalan Furnishings Cluster and Innovation Hub, Cluster Mobilier Transilvan, LEITAT – Private Technology Centre, Zamek Cieszyn.

+ Equip: Cristina Taverner, Jordi Ros, Dr. Albert Fuster, Dr. Rafa Pozo.

INTRIDE és una aliança de 10 socis (Itàlia, Espanya, Polònia i Romania) amb l'objectiu de desenvolupar un marc de cooperació estructurat entre centres educatius, clústers/representants de negocis, centres tecnològics i empreses. Al projecte es treballen les següents competències: habilitats digitals, habilitats ecològiques, habilitats "soft".

Els reptes actuals i els temes del full de ruta INTRIDE són:

  • Digitalització de les pimes i aplicació de tecnologies clau habilitadores.
  • Integració de les pimes al paradigma Indústria / Empresa 4.0.
  • Reorganització del model de negoci i d’economia circular de les pimes, especialment les que pertanyen als sistemes de fabricació tradicionals, que necessiten adquirir competències específiques per activar processos d’innovació i transferència tecnològica.

INTRIDE té com a objectius:

  • Desenvolupar un pla d'estudis conjunt d'un màster per a dissenyadors amb competències addicionals relacionades amb competències digitals, ecològiques i "soft" que es convertirà en el futur desencadenant de la innovació per a les pimes del sector manufacturer.
  • Construir una estructura de co-creació sota una plataforma comunitària de la indústria de l’ensenyament superior que se suposa, un lloc virtual per a l’activació i el seguiment de la innovació, la transferència tecnològica, els processos d’R+D entre empreses, centres d’ensenyament superior i centres tècnics.

Resultats:

  • Creació d'un programa de màster conjunt per a dissenyadors "smart".
  • Estructura de co-creació sota una plataforma comunitària de la indústria de l'ensenyament superior.