Projectes Públics

DECS (Decoding European Creative Skills)

Partner: Creative Europe Programme of the European Union, Elisava Barcelona School of Design and Engineering, Eindhoven University of Technology, Salzburg University of Applied Sciences.
Equip: PhD Danae Esparza, PhD Toni Llàcer, Beatriz Martinez.

DECS (Decoding European Creative Skills) és un projecte cofinançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea liderada per Elisava, juntament amb la Universitat Tècnica d'Eindhoven i la Universitat de Ciències Aplicades de Salzburg, a fi de compartir el nostre interès per conèixer millor la nostra professió amb les altres comunitats de dissenyadors.

Per tant, hem treballat en la comprensió i la descodificació de les diferents etapes creatives del dissenyador. Aquest, és un concepte vital per a la correcció de la comprensió del treball del dissenyador, i ha estat el camp principal de la nostra investigació durant més de dos anys. El nostre principal objectiu ha estat traçar un mapa i categoritzar les diferents habilitats creatives que poden definir el saber fer dels dissenyadors i usuaris del futur. Així mateix, hem creat el Diccionari d'Habilitats Creatives, un diccionari que s'actualitza constantment i té com a objectiu definir els diferents conceptes utilitzats en el camp creatiu, ajudant-nos a identificar i entendre la diversitat d’habilitats que defineix el treball d’un dissenyador.

Aquest mateix document ha servit de base ideològica per concebre l'Eina de Descodificació Creativa, una enquesta en línia directament vinculada al diccionari, que rep una retroalimentació entre si per mantenir actualitzats els nous conceptes relacionats amb el camp del disseny.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies