Línies Research

PHYGITAL TRANSFORMATIONS - Technology for the people

Partner: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, Fundació Bancària "la Caixa", Ajuntament de Barcelona, Pla de Barris Raval Sud i Gòtic Sud, Design for Social Innovation and Sustainability (DESIS Network).
Equip: Dr. Ariel Guersenzvaig, Dr. Jonathan Chacón, Dr. Roger Paez, Dra. Danae Esparza, Dr. Toni Llàcer, Paolo Sustersic, Manuela Valtchanova, Tona Monjo.

La recerca d'aquest centre es basa en la intersecció entre Technology i Society, amb l'objectiu d'entendre com la tecnologia està imbuïda en la societat, aportant aplicacions ètiques i significatives de la tecnologia i la intel·ligència estesa, així com afavorint la innovació social, la cultura i el pensament crític que donen suport als canvis sistèmics. Les temàtiques abordades són les següents:

  • Systemic Social Innovation: Construint cohesió social, desenvolupant i integrant la comunitat, així com estimulant el desenvolupament urbà, la seva regeneració i infraestructura. Exploració dels aspectes culturals, de producció, de serveis i salut, i d'espai, tant de les seves versions físiques com digitals.
  • Digital Design ethics and inclusivity: Investiguem els efectes ètics i socials del desenvolupament de noves tecnologies digitals, atesa la inclusivitat i els aspectes de gènere. També el desenvolupament de metodologies centrades en l'usuari (UX and UI). 

#SystemicInnovation #SocietalResilience #DesignandEthics #DesignandInclusivity #CityTransformations #DesignForCityMaking #Territory #DeGrowth #EconomyForThePeople #PurposefulTech #CriticalDesign 

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies