RESEARCH LABS

PHYGITAL TRANSFORMATIONS - Technology for the people

+ Partners: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, Fundació Bancària "la Caixa", Ajuntament de Barcelona, Pla de Barris Raval Sud i Gòtic Sud, Design for Social Innovation and Sustainability (DESIS Network).

+ Investigadors/es: Dr. Ariel Guersenzvaig; Dr. Jonathan Chacón; Dr. Roger Paez; Dra. Danae Esparza; Dr. Toni Llàcer; Dr. Paolo Sustersic; Dra. Laura Benitez; Dr. Romualdo Gondomar, Dra.; Daria de Seta, Dra.; Belén de Sancristóbal.

+ Doctorandes: Manuela Valtchanova, Tona Monjo.

La recerca d'aquest centre es basa en la intersecció entre Technology i Society, amb l'objectiu d'entendre com la tecnologia està imbuïda en la societat, aportant aplicacions ètiques i significatives de la tecnologia i la intel·ligència estesa, així com afavorint la innovació social, la cultura i el pensament crític que donen suport als canvis sistèmics. Les temàtiques abordades són les següents:

  • Systemic Social Innovation: Construint cohesió social, desenvolupant i integrant la comunitat, així com estimulant el desenvolupament urbà, la seva regeneració i infraestructura. Exploració dels aspectes culturals, de producció, de serveis i salut, i d'espai, tant de les seves versions físiques com digitals.
  • Digital Design ethics and inclusivity: Investiguem els efectes ètics i socials del desenvolupament de noves tecnologies digitals, atesa la inclusivitat i els aspectes de gènere. També el desenvolupament de metodologies centrades en l'usuari (UX and UI). 

#SystemicInnovation #SocietalResilience #DesignandEthics #DesignandInclusivity #CityTransformations #DesignForCityMaking #Territory #DeGrowth #EconomyForThePeople #PurposefulTech #CriticalDesign 

 

Projectes privats destacats:


Projecte públic destacat:


Plataforma Elisava Research: