Línies Research

MATERIALS AND WELL-BEING - Well-being for the human and the planet

Partner: Eurecat, Politecnico di Milano, Ma-tt-er, University of Santiago de Chile, RADE – Red Académica de Diseño y Emoción - Mexico DF, Eurecat - Digital Humanities, IBEC, BCN3D.
Equip: PhD. Anna Mª del Corral, PhD. Marta González, PhD. Pere Llorach, PhD. Martin Koch, PhD. Juan Crespo, PhD. Ricardo Guasch, PhD. Ainoa Abella, Maria Araya, Judit González.

La recerca d'aquest centre es basa en la intersecció entre Human i Materials, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida i el benestar de les persones i del planeta, contemplant la responsabilitat mediambiental i cultural a través del desenvolupament de materials i nous processos de producció. Les temàtiques abordades són les següents:

  • Circular and active materials: Investiguem la importància dels materials en la descarbonització del planeta i en l'economia circular, ideant de manera creativa solucions amb l'objectiu de proveir un consum regeneratiu. Promovem també la sostenibilitat a partir del desenvolupament d'aplicacions amb materials avançats en wearables i en productes i sistemes dinàmics multifuncionals. 
  • Decoding Well-Being: Entenem el benestar humà com a holístic: físic, emocional i espiritual. Descodifiquem a través de metodologies quantitatives i de neuro tecnologies els estats emocionals dels usuaris, a fi de proveir espais i productes de vida i de treball saludables i de benestar. 
  • Bio-fabrication: Investiguem sobre nous formats de fabricació gràcies a les tecnologies digitals i a la bio-fabricació, i la seva importància en la generació de noves cadenes de valor, formats circulars i sostenibles de fabricació, i ús responsable i innovador de recursos i matèries primeres. 

#CircularEconomy #NewMaterials #MaterialsDesigners #EmotionalWellbeing #HealthSpaces #HealthyMaterials #Bio-fabrication

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies