EXPOSICIONS

Future Woods. Earth & Mars


'Future Woods. Earth & Mars' és una exposició comissariada per un equip d’investigadors d’Elisava Research amb els alumnes del Màster en Disseny mitjançant Nous Materials d'Elisava, juntament amb Materfad, el centre de materials de Barcelona. 

El cor del projecte se centra en l’exploració de les possibilitats de la fusta i la seva rendibilitat en el futur, per tal de fer camí cap a una societat més sostenible i verda. En línia amb el màster, l’exposició planteja el futur d’aquest material per a entorns arquitectònics i d’interiors i, fins i tot, també s’aventura a imaginar com existiria en un altre planeta, Mart.  

I per què la fusta? En un món on cada cop es parla més de disseny i arquitectura amb una major consciència mediambiental, aquest material és l’únic component que no emet emissions de carboni a l’atmosfera.  

Dirigit al públic general, aquest projecte que ja es va poder veure a Architect@Work de Barcelona i Madrid, busca plasmar la viabilitat d’un futur més sostenible a través dels materials.  
 

Future Woods
Future Woods
Future Woods