Equip

Oscar tomico

Oscar Tomico

Doctor

Oscar Tomico, format com a enginyer industrial i especialitzat en processos d'innovació en enginyeria de disseny, actualment dirigeix ​​el grau en Enginyeria de Disseny Industrial a Elisava i codirigeix ​​el màster de Disseny per a Futurs Emergents en col·laboració amb l'Institut d'Arquitectura Avançada de Catalunya. Així mateix és professor assistent en el clúster Future Everyday del Departament de Disseny Industrial de la Universitat Tecnològica d'Eindhoven.

La seva recerca se centra en com dissenyar, desenvolupar, produir i implementar Soft Wearables. Ha participat en múltiples projectes d'investigació com "Fibrous Smart Material Topologies" (3TU.Bouw, 2016), "ArcInTexETN" (H2020, 2015), "From Design Fiction to Material Science" (Kiem, 2015), "Crafting Wearables" ( CLICKNL, 2013) i "Smart Textile Services" (CRISP, 2011), entre altres.

Les seves activitats de comunicació i difusió inclouen esdeveniments de coorganització com "Serveis intel·ligents, producció intel·ligent, debat de tèxtils intel·ligents" al Disseny Hub (Barcelona, ​​Espanya, 2016) i la "sessió de treball de Crafting Wearables" a The Future of Fashion is Innovation (MOBA, Arnhem, 2013). Tomico també ha comissariat exposicions com la de "Disseny de sistemes - Escola Eindhoven" en Design Hub Museum (Barcelona, ​​Espanya 2012) i l'exposició "Especular, col·laborar, definir - pensament tèxtil per a formes de vida futures" al Museu Tèxtil (Borås, Suècia, 2017).