Equip

Oriol Miró

Doctorand

Oriol Miró i Genovart. Cal·lígraf professional autònom des de 1994. Realitza encàrrecs i col·laboracions per a agències de publicitat, dissenyadors gràfics, museu, televisió, cadenes i empreses editorials. La seva àrea de recerca és la cal·ligrafia, l'art i la tipografia. Ha treballat com a cal·lígraf autònom des del 1994, i ensenya cal·ligrafia des del 1995. El seu enfocament quant a la cal·ligrafia ha estat sempre estructural i mai estètic.

El seu principal interès és entendre les formes de les lletres i la seva relació entre si, és a dir, els espais entre elles. El seu enfocament també està en la relació entre la cal·ligrafia i l'art i l'expressió.

Ensenya en algunes universitats de Barcelona i escoles privades: és professor de Cal·ligrafia i Tècniques a l'Escola Elisava de Barcelona des de l'any 1994, professor de tipografia a l'Escola IDEP de Barcelona des de l'any 2006 i professor de cal·ligrafia i lettering al Màster de Tipografia Avançada de l'escola Eina (UAB) des de l'any 2008. a més, des de 2015 és coordinador i professor del departament de Cal·ligrafia a l'escola Visions de Barcelona. Aquí s'ofereixen tres cursos de cal·ligrafia segons el nivell: Curs Inicial, Curs Anual de Cal·ligrafia i Curs Avançat de Cal·ligrafia.

Hand to Type (Ed. Gestalten), Els Logos 6 (Ed. Gestalten), Disseny i impressió de la tipografia (Edicions CPG) Letterforms 2012: The Briem Report (www.laoperina.com), Letter Arts Review.

Estudis: Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Southampton el 2012, graduat en Enginyeria Química per la Universitat Politècnica de Catalunya el 1997 i en Disseny Gràfic per l'Escola Elisava el 1993.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies