Equip

Dra. Marta González

Marta González

Doctora

Enginyera Tècnica en Disseny Industrial d'Elisava, Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona (2003) i Enginyera de Materials per la Universitat Autònoma de Barcelona (2006).

L'any 2006 es va incorporar al grup de recerca Biomaterials, Biomecànica i Enginyeria de teixits (BIBITE) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), on va desenvolupar la tesi doctoral en aliatges amb memòria de forma per a aplicacions biomèdiques. Va obtenir el doctorat en Ciència dels materials i enginyeria metal·lúrgica el 2011. Ha publicat els resultats de la seva investigació en diverses revistes internacionals indexades i ha participat en nombroses conferències nacionals i internacionals.
La Marta és professora a Elisava des de l'any 2006 i responsable de l'àrea de Materials del Grau en Enginyeria en Disseny Industrial des de l'any 2010. L'any 2015 s'incorpora al Grup de Recerca Elisava Research com a responsable de l'àrea d'investigació Smart & Advanced Materials. Des del 2015 col·labora com a consultora en Materfad, el Centre de Materials del Foment de les Arts i del Disseny (FAD) de Barcelona.

L’any 2016 va ser nominada professora ajudant de doctor per l’Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA).