Equip

Mariana Eidler

Mariana Eidler

Doctoranda

Fundadora de Tactica
Col·labora en la fundació de CIC Cicle Formatiu de Gràfica Publicitària
Màster en Estudis Universitaris de Disseny i Comunicació per Elisava
Llicenciada en Belles Arts per la UB
Postgrau a Parsons School of Design NY
Grau Superior en Disseny per Elisava, Barcelona

Mariana Eidler és directora de l'àrea de projectes del Grau en Disseny a l'Escola de Disseny i Enginyeria ELISAVA. És també professora a l'àrea de projectes i Treballs Fi de Grau de Elisava.

Es va graduar en Disseny Gràfic a ELISAVA. Va estudiar un postgrau a Parsons The New School of Design NY. Es va graduar en Belles Arts a Barcelona. Va obtenir el CAP (Curs d'orientació Pedagògica) a la UPC. Va obtenir el Màster Universitari en Disseny (MUDIC) d'Elisava.

Ha treballat a NY amb Milton Glaser i, a Barcelona, ha fundat Tactica.barcelona, per donar serveis globals de disseny a les empreses. Disseny gràfic i multidisciplinari, mitjançant el qual dissenya projectes que contemplen als usuaris.

Com dissenyadora, ha obtingut la beca de la Generalitat per al desenvolupament de la creativitat a l'estranger i ha guanyat els següents premis: New York Festivals (Codorniu Bible), Laus (Cervesa Montseny), International Design Award (Elisava, British Council), Clap Platinum (Montseny, Elisava, British Council).

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies