Equip

Guim Espelt

Guim Espelt

Doctorand

Dissenyador i investigador a través del disseny d'aspectes socioculturals i de ficció. Va estudiar Enginyeria Tècnica de Disseny Industrial (Elisava, 2005), posseeix un Diploma Superior en Disseny (UPC, 2008) i Màsters en Art, Arquitectura, Disseny i Escenografia (FPC, 2007) i en Investigació d'Art i Disseny (EINA, 2016).

Ha treballat per a Studio Suppanen, TACP Architects i Apparatu, i també en diversos projectes pel seu compte per a clients com Escofet, Birdie Num Num o la Fundació Barça. Per al Museu del Disseny de Barcelona va treballar al Centre de Documentació i co-dissenyar tallers educatius relacionats amb la col·lecció de disseny industrial, a més de comissariar el cicle de cinema "Disseny, càmera, acció!". Ha estat membre de la junta directiva de l'ADI-FAD (2012-2017), i contribueix a la revista d'arquitectura, espai públic i disseny Diagonal. És el creador i curador del bloc Told by Design.

En aquest moment, està cursant el seu doctorat en filosofia, que se centra en el paper, els processos i l'ús d'objectes de disseny al cinema, a la Universitat Autònoma de Barcelona. A més, forma part del grup Futures Now d'Elisava Research i és editor en cap de la revista "Temes de Disseny".