Equip

Anna Mª del Corral

Dra. Anna Mª del Corral

Coordinadora de l'Àrea Acadèmica de Gestió del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial
Investigadora líder de l’Àrea de Recerca de Well-Being de l'Elisava Research

Anna del Corral va arribar a Elisava l’any 2010. Actualment és coordinadora de l'Àrea Acadèmica de Gestió del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial (GEDI) d’Elisava, i investigadora líder de l’Àrea de Recerca de Well-Being de l'Elisava Research.

Els camps que investiga a Decoding Well-Being són la somaestètica, empatia, perspectiva en primera persona i tècniques de conceptualització de disseny encarnat. 

L'Anna del Corral és Doctora en Informàtica per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Enginyera Informàtica per la UPC i Enginyera en Disseny Industrial d’Elisava.

Durant més de tretze anys, l'Anna ha estat docent i investigadora al Departament d'Arquitectura de Computadors de la UPC, treballant en solucions hardware innovadores per accedir a la memòria de processadors vectorials, recerca publicada a nombroses revistes internacionals (cercar per A.M. del Corral). 

Ha treballat com a enginyera de disseny industrial durant sis anys a la multinacional de perfumeria PUIG S.A., desenvolupant envasos primaris per a marques de luxe, celebritats i masstige.

L'Anna és coordinadora de projectes acadèmics d'R+D amb empreses en diverses temàtiques. En l'àmbit de futurs i somaestètica: Future Fragrance Dispenser (curs 2017-18) i Future of Skincare 2030 (2018-19) amb l'empresa Quadpack. En la temàtica de futurs, la nova mobilitat, l'experiència d'usuari i la interacció: Future Mobility and Autonomous Car, 2030 (2016-17), Seat Car Sharing i el disseny d'interiors (2017-18) i SEAT Future Vision 2030 (2018-19) amb les companyies SEAT i Rücker Lypsa. En l'àmbit de l'atenció sanitària i la sensorialitat: Sistema d'estimulació i contenció sensorial per a nadons prematurs amb l'Hospital Sant Joan de Déu (2015-16).

També imparteix diverses assignatures a l'escola, com ara Packaging, Integració Tecnològica, Metodologia d'Enginyeria de Disseny Industrial, Programació, i també tutoritza Treballs de Fi de Grau.
 

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies