Equip

Anna Mª del Corral

Dra. Anna Mª del Corral

Investigadora Líder

Anna del Corral va arribar a Elisava l’any 2010. Actualment és coordinadora de l'Àrea Acadèmica de Gestió del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial (GEDI) d’Elisava, i investigadora líder de l’Àrea de Recerca de Well-Being de l'Elisava Research.

Els camps que investiga a Decoding Well-Being són la somaestètica, l'empatia, la perspectiva en primera persona i les tècniques de conceptualització de disseny encarnat. 

L'Anna del Corral és Doctora en Informàtica per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Enginyera Informàtica per la UPC i Enginyera en Disseny Industrial d’Elisava.

Durant més de tretze anys, l'Anna ha estat docent i investigadora al Departament d'Arquitectura de Computadors de la UPC, treballant en solucions hardware innovadores per accedir a la memòria de processadors vectorials, recerca comunicada a nombroses revistes internacionals (cercar per A.M. del Corral). 

Com a enginyera de disseny industrial, ha treballat durant sis anys a la multinacional de perfumeria PUIG S.A. desenvolupant envasos primaris per a marques de luxe, celebritats i masstige.

L'Anna és coordinadora de projectes acadèmics d'R+D amb empreses en diverses temàtiques. En l'àmbit de futurs i somaestètica: "Future Fragrance Dispenser" (curs 2017-18) i "Future of Skincare 2030" (2018-19) amb l'empresa Quadpack. En la temàtica de futurs, la nova mobilitat, l'experiència d'usuari i la interacció: "Future Mobility and Autonomous Car, 2030" (2016-17), "Seat Car Sharing i el disseny d'interiors" (2017-18) i "SEAT Future Vision 2030" (2018-19) amb les companyies SEAT i Rücker Lypsa. En l'àmbit de l'atenció sanitària i la sensorialitat: "Sistema d'estimulació i contenció sensorial per a nadons prematurs" amb l'Hospital Sant Joan de Déu (2015-16).

També imparteix diverses assignatures a l'escola, com ara Packaging, Integració Tecnològica, Metodologia d'Enginyeria de Disseny Industrial, Programació, a més de tutoritzar Treballs de Fi de Grau.
 

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies