Equip

Danae Esparza

Danae Esparza

Doctora

Danae Esparza és professora i cap d’estudis del Grau en Disseny de l’Escola Universitària Elisava. Dona classes i escriu sobre metodologia del disseny, investigació en disseny i habilitats futures. Actualment lidera un Projecte Europeu Creatiu “Decoding European Creative Skills”, una eina digital que elabora un esquema de les competències creatives que posseeixen els joves dissenyadors, per facilitar la seva incorporació al món laboral.

Posseeix un Doctorat en Espai Públic i Regeneració Urbana: Art, Teoria i Conservació del Patrimoni per la Universitat de Barcelona, on va elaborar la tesi "El disseny del terra: el paper del paviment en la creació de la imatge de la ciutat". Autora de diversos articles sobre el tema, sobretot el llibre "Barcelona arran de terra", publicat l’any 2017.

Danae també posseeix un Màster en Disseny Urbà de la Universitat de Barcelona i un Màster de Disseny en Crítica i Pràctica de la Goldsmiths University London. També va participar, entre els anys 2010 i 2014, en l’equip d’investigació Polis: Art, Ciutat i Societat de la Universitat de Barcelona en projectes participatius pel disseny d’espai públic inclusiu als barris de la perifèria de Barcelona.