Equip

Carla Molins

Doctoranda

Carla va néixer l’any 1991. Va estudiar Disseny Gràfic a Elisava i Belles Arts a la Universitat de Southampton (Winchester, UK),  amb qualificacions excepcionals. Annihilation, el seu projecte final de carrera, va guanyar un tercer lloc en els premis Laus. Va continuar la seva educació a la UOC, estudiant Comunicació i Documentació Audiovisual i Disseny d'Interacció. Actualment estudia el MFA en Disseny i Tecnologia (Parsons, The New School, Nova York), becada per La Caixa.

És professora de Visualització de la Informació en el grau en Disseny Estratègic i Gestió (Parsons, The New School, Nova York). Parsons / Verizon Design Jam, premi per ""Enlightening Dark Matter"".

L'objectiu general del seu projecte d'investigació personal és visualitzar conceptes que són massa difícils de representar a les exposicions dels museus adreçats a públic no especialitzat.

Per tant, la seva tesina servirà com una gran oportunitat per servir a la comunitat científica amb un nou enfocament visual i experimental que aconseguirà una correcta sistematització. Com tecnòloga creativa i investigadora, ha estat treballant per proporcionar al públic representacions de com funciona l'univers a través de la creació d'artefactes físics experimentals que transmeten idees complexes com els forats negres, la matèria fosca i els fenòmens astrofísics que actualment segueixen sent teoria abstracta.