Equip

Ariel

Ariel Guersenzvaig

Investigador

Ariel Guersenzvaig és professor titular i investigador a l'Escola de Disseny i Enginyeria Elisava de Barcelona. Amb una educació formal i experiència professional en disseny i ètica, ensenya i escriu sobre la teoria i metodologia del disseny, el disseny de serveis i la filosofia de la tecnologia. El seu enfocament actual és l'ètica del disseny i la tecnologia, especialment l'ètica en Intel·ligència Artificial (IA) i robòtica. Ha impartit conferències relacionades amb la seva línia d'investigació a empreses de disseny estratègic global com Fjord i Designit i ha publicat a revistes acadèmiques com AI & Society i IEEE Technology and Society Magazine.

És el cap del Màster en Recerca en Disseny i Comunicacions, impartit per Elisava i la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona, ​​Espanya), i del Màster en Experiència d'Usuari i Disseny per a la Transformació Digital a Elisava.

Ariel posseeix un doctorat en Teoria del Disseny de la Universitat de Southampton (Regne Unit), un Màster en Ètica de la Universitat de Birmingham (Regne Unit), un diploma d'Estudis Avançats en Recerca de Disseny de la Universitat de Barcelona (ES) i un grau en Ciències Aplicades de l'Hogeschool van Amsterdam (NL).

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies