Divulgació

Design Does* Exposició

Dirigit al públic en general, Design does. For better and for worse és una exposició que explora col·lectivament les formes en què el disseny respon als reptes globals als quals s'enfronta la nostra societat, de vegades millorant les coses i de vegades tot el contrari.

El projecte pretén transcendir els límits de l'espai, el temps i altres formats convencionals, i se centra en la responsabilitat del disseny pel que fa a la indústria, els éssers humans, els sistemes socials i els valors culturals. També reflexiona sobre el paper que els dissenyadors tenen i tindran en el futur com a proveïdors de solucions i/o agents de canvi humanístics i estratègics.

L'exposició es basa en les respostes de 15 grups de dissenyadors locals i internacionals a una sèrie de preguntes sobre els majors reptes actuals: sostenibilitat, connectivitat, marginació, consumisme, innovació, nous materials, etc. D'aquesta manera es busca establir un diàleg amb el públic, fomentant la participació i la generació de coneixement que alimenti la pràctica transdisciplinària del disseny.

L'exposició s'estrena al costat del Design Does Fòrum i de la publicació del llibre Design Does.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies