Divulgació

Decoding: Zoom in Design

L'exposició Decoding: Zoom in Design va ser comissariada per Elisava Research i exposada a Arts Santa Mònica el 2017. L'exposició tenia com a objectiu la introducció d’acadèmics i professionals en el camp del disseny a la investigació sobre el procés creatiu i les habilitats creatives realitzades per Elisava Research.

Un camí que incorporava diversos elements relacionats amb el procés de disseny guiava els visitants a través de l'espai expositiu, explicant idees com l'ontologia del disseny, el procés del disseny, les habilitats creatives i la captura del que és imperceptible.

Aquest camí físic va permetre als visitants experimentar el procés creatiu de prop. L'exposició va ser completada per diversos projectes dels estudiants Elisava que van demostrar aquesta metodologia.

Amb Decoding: Zoom in Design, Elisava Research es va demostrar ser una potència a l’hora d’examinar i avaluar el disseny. Aquesta exposició es va complementar amb l'exposició Design Does, exposada al Museu del Disseny de Barcelona durant la primavera del 2018.