Coneix-nos


Elisava Research és el departament d'R+D d'Elisava, Facultat de Disseny i Enginyeria de Barcelona. La nostra feina té com a objectiu ajudar a construir una societat innovadora, ètica, sostenible i de benestar mitjançant la recerca a través del disseny i l'enginyeria. Ens preguntem constantment: Quin paper tenen el disseny i l'enginyeria per respondre els reptes presents i futurs?

La nostra missió és generar impacte i transferir coneixement en contextos acadèmics, industrials i culturals, i a la societat en general.


Com a grup de recerca, som un motor d’innovació, visió del qual és agitar les idees preconcebudes a nivell acadèmic, humanístic, industrial, cultural i social, utilitzant el disseny i l'enginyeria com a eines. La nostra recerca i comunitat professional creuen fermament que, donat el canvi de paradigma del segle XXI, els/les dissenyadors/es i enginyers/es han de convertir-se en solucionadors/es de problemes, humanistes, estrategs i agents de canvi.

Som un grup dinàmic d'investigadors/es acadèmics/ques en els camps del disseny i l’enginyeria i un ecosistema sòlid de socis/es i col·laboradors/es internacionals, els quals treballem per aconseguir l'excel·lència en la recerca a través del disseny. Elisava Research ha estat reconeguda oficialment com Grup de Recerca Emergent per la Generalitat de Catalunya.