Coneix-nos

Elisava Research és el departament R+D d'Elisava - Escola Universitària de Barcelona de Disseny i Enginyeria. La nostra feina té com a objectiu ajudar a construir una societat innovadora, ètica, sostenible i de benestar mitjançant la recerca a través del disseny i enginyeria. Ens preguntem constantment: Quin paper tenen el disseny i l'enginyeria a respondre als reptes presents i futurs?

La nostra missió és generar un impacte i transferir coneixement a contextos acadèmics, industrials i culturals, i a la societat en general.


Com a grup de recerca, som un motor d’innovació, visió del qual és agitar les idees preconcebudes a nivell acadèmic, humanístic, industrial, cultural i social, utilitzant el disseny i l'enginyeria com a eines. La nostra recerca i comunitat professional creuen fermament que, vist el canvi de paradigma del segle XXI, els dissenyadors i enginyers han de convertir-se en solucionadors de problemes, humanistes, estrategs i agents de canvi.

Elisava Research és un grup dinàmic d'investigadors acadèmics en els camps del disseny i l’enginyeria i un ecosistema sòlid de socis i col·laboradors internacionals, els quals treballen per aconseguir l'excel·lència en la recerca a través del disseny. Elisava Research ha arribat a obtenir el reconeixement per a aquest tipus de recerca com a una disciplina de recerca vàlida, ja que s’ha designat oficialment com un Grup de Recerca Emergent.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies