Visions By Magazine
Visions By Magazine
Visions By Magazine
Visions By Magazine
Visions By Magazine

Visions By - Issue No. 2

Edició: Saúl Baeza (DOES Work) and Laura Clèries (Elisava Research)
Autoria: 
Luis Carriere, Ernesto Castro, 
Jose María Torres Nadal, 
Victor Betriu, 
Daniel Riba, Sara Torres, Bernat Vázquez, Pleun Van Dijk, Fred Erik
Publicació: Elisava Research
Any: 2020
Disseny: Oficina de disseny (Diego Bustamante, Katharina Hetzeneder, Ariadna Serrahima)

Visions By és una plataforma de coneixement amb una revista anual que aborda les diferents perspectives de la materialitat i les cultures materials des d’un enfocament de la recerca crític i especulatiu. El projecte té com a objectiu generar consciència a través dels materials més enllà de les seves propietats físiques i considerar-los com una nova disciplina titulada sorgida d’un context de disseny.

Els materials estan inevitablement lligats a l’evolució de la humanitat: atorguen identitat, construeixen patrimoni i projecten futurs. Ens centrem en aquest impacte i percepció social dels materials i la seva importància en l’activació i la dinamització de cultures i sistemes socioeconòmics.

Amb presentacions anuals i actuacions participatives de dissenyadors creixents i consolidats, els números de la revista Visions By estan formats per una combinació eclèctica i curada d’articles, assajos fotogràfics, entrevistes i estudis de cas, incloent les diferents formes d’entendre i exercitar el material en un context de disseny.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies