Elise by Olsen
Elise by Olsen
Elise by Olsen
Elise by Olsen

Pursuing Publishing. Elise By Olsen in Conversation

Edició: Elise By Olsen, Saúl Baeza
Autoria: Foreword by Ippolito Pestellini Laparelli. Afterword by Bruno Ceschel
Publicació: Elisava Barcelona School of Design and Engineering
Any: 2020
ISBN: 978-84-09-236848
Disseny: Book design by Lorena G. Ortiz. Front and back cover image by Morteza Vaseghi

Al juny de 2019 Elise By Olsen va ser convidada per oferir la conferència de graduació d'Elisava. La seva xerrada va prendre la forma d'una conversa informal amb el professor Saül Baeza, prenent els seus projectes passats, presents i futurs com a punts de partida per navegar lliurement a través dels seus pensaments, enfocaments i tècniques.

Aquesta conversa va acabar sent una mirada retrospectiva a la forma amb la qual By Olsen ha maniobrat a través de diversos projectes i fórmules creatives, conciliant els àmbits de la moda, l'art i els mitjans de comunicació des d'una edat molt primerenca.

"Tinc una durada molt específica per a tots els meus projectes i sempre he tingut aquesta narrativa específica en ment", comenta l'autora. "Recens [Paper] va ser un projecte molt social i ideològic, mentre que Wallet és un projecte més madur, amb molt text i més crític, així que potser després d'això em vingui de gust fer una revista molt comercial o una publicació visual o llibres. O cap publicació".

Més que una conferència publicada, aquesta és una completa sessió sobre la seva narrativa, la seva pràctica editorial i tot allò en el que s'està convertint la seva carrera fins a dia d'avui.