Material Designers Elisava Research
Material Designers Elisava Research
Material Designers Elisava Research
Material Designers Elisava Research

Material Designers. Bosting talent towards circular economies

Edició: Dra. Laura Clèries, Dra. Valentina Rognioli, Seetal Solanki, Dr. Pere Llorach
Publicació: Elisava, Politecnico di Milano, Matter
Any: 2020
ISBN: 978-84-09-24439-3

I si utilitzem la creativitat per oferir millors solucions d'economia circular a través de la ideació de nous materials? MaDe Book és una guia de coneixement enginyosa que ofereix una millor comprensió sobre com el disseny de materials contribueix a aconseguir una economia més circular. El dissenyador de materials és un perfil professional emergent que té les seves arrels en el moviment maker i el paper del qual pot tenir un impacte positiu en el desenvolupament d'una economia circular.

Material Designers (MaDe) és un programa de Creative Europe que aborda les necessitats específiques d'habilitats dels dissenyadors dins del paradigma de l'economia circular. MaDe és una plataforma, un programa de formació, un premi i una sèrie d'esdeveniments que mostren i demostren l'impacte positiu que els dissenyadors de materials poden tenir en tota la indústria i en la generació d'una indústria creativa alternativa amb l'objectiu d'economies circulars.

El MaDe Book és el resultat de dos anys de treball, amb una recopilació d'articles d'experts i breus entrevistes, un glossari de conceptes, recursos originals, finalistes detallats i projectes guanyadors i el directori complet de dissenyadors de materials.