Elements 2
Elements 2
Elements 2
Elements 2
Elements 2

Elements 2: L'imperi del Coltan

Edició: Javier Peña
Autoria: Javier Peña
Publicació: Caligrama
Any: 2019
ISBN: 978-8417984403

Si els elements químics impregnen tot el que ens envolta, per què, llavors, no s'estudien a l'escola? A partir d'aquesta reflexió, l'autor planteja la necessitat d'ensenyar el llenguatge dels elements per afavorir un canvi de paradigma i poder fer front als problemes derivats de l'escalfament global.

En la continuació de Elements. El robatori de les partícules de la vida, Javier Peña dona vida a nous personatges i recupera el món creat en aquella primera història per abordar l'amenaça cada dia més tangible del canvi climàtic amb Elementos. El imperio del Coltán 2. Una al·legoria sobre la societat actual i sobre com el sector més conscienciat de la ciutadania lluita perquè l'altra part participi, prengui consciència sobre la urgència del canvi i es mobilitzi.

Amb aquest objectiu, el llibre presenta les 5 vocals d'aquest nou llenguatge que és el dels elements: Carbo (C), Oxi (O), Hidra (H), Silana (Si) i Ferra (Fe). Mentrestant, la trama de ficció avança en paral·lel: Tato té nous plans per al planeta Taula Periòdica i no són bons.