Elements 1
Elements 1
Elements 1
Elements 1
Elements 1

Elements 1: El robatori de les partícules de la vida

Edició: Javier Peña
Autoria: Javier Peña
Publicació: Caligrama
Any: 2018
ISBN: 9788417321086

Elements. El robatori de les partícules de la vida és una aventura juvenil amb els elements de la taula periòdica com a protagonistes d'una història policíaca ambientada al planeta que porta el seu nom.

Al planeta dels elements químics, el policia continental Carbo s'enfronta amb el seu company Oxi a l'estrany robatori de les partícules de vida. Junts, derrotaran els lladres més temuts del planeta: l'Urani i el Plutoni.

Mentre planegen la tàctica que els portarà a l'èxit, ens mostren què són i com és el món on viuen. La lluita final en què Plutoni i Urani intenten enganyar tots els policies amb els seus poders radiohologràmics és el moment cim en el qual Oxi demostra que és un policia camuflat que veu el que els altres no són capaços de veure. La unió dels carbonis generant una làmina de Grafè invisible i ultra resistent es converteix en l'obra mestra de Carbo per finalment poder arrestar els lladres.

El llibre suposa, també, l'inici d'un recorregut per un nou llenguatge, el dels elements, que de la mateixa manera que el dels números, les lletres i les notes musicals, ens ensenya els fets bàsics i fonamentals que necessitem conèixer per interpretar el nostre entorn i buscar, així, el que volem trobar.