Diseña, crea, siente
Diseña, crea, siente
Diseña, crea, siente
Diseña, crea, siente

Diseña, crea, siente

Edició: Sara Caldas
Autoria: Albert Fuster, Verónica Fuerte, Isidro Ferrer, Nuno Coelho, Erik Kessels, Rafa Soto, Paul Rand, Clara Vieira, Andreas Ebenharter, Javier Jaén, Fredrik Öst, Stefan Sagmeister
Publicació: Elisava
Any: 2019
ISBN: 978-84-17656-03-4
Disseny: spread: David Lorente - Tomoko Sakamoto

'Diseña, crea, siente' ha estat concebut com una eina per crear disseny excel·lent guiat per les emocions i ajudar els dissenyadors a harmonitzar conceptes, pensaments i idees que arribin a l'ànima. El llibre representa vint-i-tres principis que acosten els dissenyadors al disseny emocional. Els principis s'agrupen en capítols en funció del nivell de les emocions que desperten. El lector trobarà peces de disseny de tot el món i de diferents èpoques, així com breus entrevistes i converses amb alguns dels dissenyadors mencionats als capítols. Aquest llibre anima als lectors a dissenyar amb les emocions i per les emocions.

Sara Caldes és una dissenyadora gràfica portuguesa establerta a Barcelona. Seguint la seva formació, va estudiar el Màster en Disseny Publicitari i Comunicació d'Elisava. Aquest llibre va elaborar-se a partir d'un projecte d'investigació d'Elisava Research.