Projectes

Space at Monumental Club

Estudiant/s: Diversos autors
Tutoritzat per: Xevi Bayona, Toni Montes
Promoció: 2018
Estudi: Màsters Àrea Disseny d'Espai

Els dies 10 i 11 de març del 2018, una estructura pop-up patrocinada per Alhambra va estar oberta per a ser experimentada durant el recinte barceloní Monumental Club, un festival de música, gastronomia i mercat de moda que se celebra un cop al mes a l'antiga plaça de braus La Monumental. Està concebut com una acció de marca per Cerveses Alhambra, principal patrocinador del festival.

La filosofia de la marca proposa crear sense presses, parar i prendre consciència del que ens envolta. Basant-nos en aquesta idea, hem creat un espai de pausa, on poder relaxar-se i gaudir de la visió cap al cel a través d'un pou format per una gelosia de vidres de colors inspirats en el logotip de la marca, que canvia de llums i ombres en cada moment del dia i de la nit. A terra, les catifes i els coixins conviden els nens a jugar, a la gent gran a xerrar o simplement a fer una migdiada després de dinar.

La instal·lació està formada per una estructura de tubs d'acer, una malla metàl·lica i 10.000 gots de dos colors diferents. El muntatge es va realitzar en 12 hores i el desmuntatge en 5 hores. El projecte és 100% desmuntable i tots els seus elements són recuperables, reutilitzables i reciclables.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies