Projectes

Off Space - Arts Santa Mònica

Estudiant/s: Diversos autors
Tutoritzat per: Toni Montes i Roger Paez
Promoció: 2016
Estudi: Màsters Àrea Disseny d'Espai

Autors: Natalie Franco, Virginia Gallo, Sara Guidi, Andrey Krel, Giulio Rampoldi, Sabrina Sturba, Ezequiel Aleixo Torea Olego i Manuela Valtchanova.

Instal·lació formada per una estructura de grades que permet percebre La Rambla d’una manera diferent, generant un espai de suspensió, no només en l’espai, si no també en el temps, convidant a abaixar el ritme i gaudir de les vistes. Es tracta d’un espai on relaxar-se i reflexionar sobre el que veiem, ja sigui asseguts, reclinats o pràcticament ajeguts, aprofitant les diverses inclinacions de la graderia.

A més, mitjançant codis QR, el visitant de l’OFF SPACE es pot descarregar una app amb la qual escoltar diferents sons al seu smartphone o dispositiu portátil, que el convidaran a reflexionar i reinterpretar allò que veu.

[[{"fid":"12863","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"OFF SPACE Arts Santa Mònica. Master in Ephemeral Architecture and Temporary Spaces","field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"OFF SPACE Arts Santa Mònica. Master in Ephemeral Architecture and Temporary Spaces","field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"OFF SPACE Arts Santa Mònica. Master in Ephemeral Architecture and Temporary Spaces","height":592,"width":915,"class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

ffspace-elisava-interior.pnA més, mitjançant codis QR, el visitant de l’OFF SPACE es podrà descarregar una apli amb la qual escoltar diferents sons al seu smartphone o dispositiu portátil, que el convidaran a reflexionar i reinterpretar allò que veu. Per exemple, hi haurà àudios que reflexen el fluxe de gent, con ara una manifestació o una parada militar, i d’altres extrets de la natura, com un rierol, un ramat de xais, o sons d’ocells i insectes al v

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies