Projectes

Rice Krispies

Estudiant/s: Pau Estartús, Marco Gontero, Ian Wallace, Maximiliano Aragón, Tobias Rahim
Promoció: 2018
Estudi: Màsters Àrea Comunicació

Aquesta campanya creativa està construïda sobre l'eslògan "sin leche, son la leche". A partir d'aquesta idea, única i original, es desenvolupen una sèrie d'expressions que donen forma a l'anunci i a una sèrie d'adaptacions que configuren la campanya de comunicació.

La majoria de cereals han variat les seves fórmules i s'han tornat més saludables per aconseguir mantenir el seu posicionament en el mercat. No obstant això, les marques de cereals més poderoses i populars es plantegen escapar d'aquesta cursa saludable i apostar per l'honestedat i l'ús de nous valors de marca per aconseguir audiències més àmplies.

Els cereals ja no estan limitats a l'esmorzar, de manera que és hora de replantejar la seva funció i manera de consum. Rice Krispies du a terme un espot televisiu (amb formats de 30", 15", 6") amb el qual dona a conèixer les múltiples possibilitats culinàries que la marca de cereals pot oferir al mercat dels complements culinaris, sumant-se així a una de les tendències més potents d'avui dia.

Llums, càmera, Rice Krispies i acció!

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies