Projectes

Play Ground. Gira Mundial de Laurie Anderson

Estudiant/s: Juliana Duque, Patricia Guerra i Ian Víctor
Tutoritzat per: Javi Donada i Angelo Palma
Promoció: 2015
Estudi: Màsters Àrea Comunicació

Aquest projecte consisteix en la creació del concepte i l'adreça d'art per a la propera gira mundial de la cantant, performer i artista Laurie Anderson.

Playground és la nova proposta de naming per a la nova gira mundial de Laurie. Aquest nom respon a la idea de la societat nord-americana que té una actitud infantil envers tot. Més que una gira, és tot un projecte que comença amb la generació de contingut per al nou àlbum de Laurie. Aquest projecte proposa una pàgina web. La novetat principal d'aquesta serà una secció a manera de blog anomenat Playground. Aquest blog manté un to irònic i naïf.

A més el projecte presenta una app anomenada Secret Playground que permet descarregar loops de sons, melodies i veus distorsionades de Laurie; Finalment les entrades als concerts contindran un codi QR, gràcies al qual es pot obtenir gratis l'aplicació. Això ofereix als assistents al concert la llibertat de generar o remesclar música lliurement. Finalitzada la gira es publicaran dos llibres que seguiran la mateixa ideologia del blog.