Projectes

Plan B

Estudiant/s: Beatrix Pina - Pedro Mata
Tutoritzat per: Santi Fuster, Pol Pérez, Josep Román, Roseta Mus Pons, Xavier Roca, Javier Pereda, Junior Martínez I Marc Panero
Promoció: 2018
Estudi: Màsters Àrea Disseny Gràfic

Estem en un punt d'inflexió pel que fa a la manera en què vivim les nostres vides. L'aire que respirem, els aliments que mengem, l'aigua que bevem i el clima que experimentem canvien constantment a causa del mal ús dels recursos, la contaminació i la inèrcia.

Nosaltres tenim la responsabilitat de revertir la situació. El sistema educatiu no aconsegueix formar persones educades i actives per abordar aquests problemes.

Plan b university se centra a crear solucions cap a la sostenibilitat. Volem educar els estudiants perquè creuen no només solucions per a la sostenibilitat, sinó que siguin ells qui les facin servir i lluitin activament contra aquests problemes. La universitat té 4 àrees d'estudi, arquitectura, disseny, enginyeria i ciència, i creiem que juntes poden generar projectes sòlids.

Els estudiants viuen, estudien i treballen dins de la universitat, creant una comunitat que lluiti per aconseguir el mateix objectiu.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies