Projectes

Now How

Estudiant/s: Vitor Manduchi - Charles Pons
Tutoritzat per: Santi Fuster, Pol Pérez, Josep Román, Roseta Mus Pons, Xavier Roca, Javier Pereda, Junior Martínez i Marc Panero
Promoció: 2018
Estudi: Màsters Àrea Disseny Gràfic

Nowhow és un centre digital que actua com un filtre i comissari constant de la informació que ens envolta que reimagina l'estructura i la velocitat a la qual poden canviar els continguts d'un museu.

Mitjançant la consideració dels temes més comentats de les plataformes digitals, el centre capellà i crea contingut per formar exhibicions que proporcionen profunditat a un tema. L'enfocament del centre cap a la comunicació, nascut a les plataformes digitals, és un reflex dels seus orígens.

Abraçant el que s'ha convertit en el nostre llenguatge digital, Nowhow comunica mitjançant hashtags i funciona com un mitjà per a descriure i categoritzar el contingut. La infinita quantitat de contingut disponible online, en xarxes socials i en plataformes digitals, ha creat interrupcions, distraccions i soroll. Aquest concepte de soroll és la idea principal darrere de l'enfocament de les comunicacions de Nowhow i del que representen.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies