Projectes

Noria

Estudiant/s: Diego Frayle
Promoció: 2014
Estudi: Màsters Àrea Comunicació

 

La Noria, una petita finca situada al meravellós paisatge cafeter de Colòmbia, dedicada al cultiu de cafè que acull prop de 40 treballadors que, amb el seu esforç i experiència, brinden un producte de la més alta qualitat. Així neix aquest projecte, que vol ressaltar l'origen d'aquest cafè, com també el seu principal atribut per donar-lo a conèixer a nivell nacional.

Com a part de l'estratègia per posicionar Noria com un cafè selecte d'elaboració artesanal, vaig explorar les icones més representatives de la cultura cafetera colombiana com ara la seva gent, els seus costums i artesanies, per tal de trobar un element únic que identifiqui i li doni un valor afegit al producte.

Finalment, va ser l'arquitectura de la regió, amb els seus pobles de tàpia, barraca i teula de fang; adornats amb portes i finestres de fortes fustes i vibrants colors, amb calats i aplics tan representatius com únics, els que em van portar a prendre aquestes característiques com l'element d'origen diferenciador.

Vaig desenvolupar una gamma de tres empaquetatges basats en l'abstracció de les formes bàsiques i colors d'aquesta arquitectura i vaig utilitzar el blanc com a sinònim de puresa i qualitat, vaig construir patrons gràfics que identifiquen cada producte dins de la gamma, representant així el sabor, aroma i tipus de cada cafè.

També vaig crear els noms de Noria Orígenes per al cafè mòlt regular, Noria Descaf per al cafè mòlt descafeïnat i Noria Selecció per al cafè en gra de màxima qualitat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies