Projectes

Moving Paper

Estudiant/s: Diversos autors
Tutoritzat per: Luz Broto, Roger Páez
Promoció: 2019
Estudi: Màsters Àrea Disseny d'Espai

Estudiants: Ihab A l'Baraki, Sara Bhaty, Luís Cabrera, Elise Chukri, Estefania Cortés, Partitosh Hatolkar, Amira Ihab, Ridhima Malhotra, Camille Moins, Mariana Magalhaes, Anna Piliugina, l'Erica Soler, Jessica Tallabas, Neus Torbado, Lijing Wang.

Moving Paper: Omplint l'espai expositiu amb tots els papers de Sant Lluc. El tema proposa treballar només amb el paper ja present a Sant Lluc.

L'exposició és el resultat d'un procés de negociació amb la institució per desplaçar tots els seus papers, incloent-hi art en paper, fullets, fulls informatius, senyalització en paper, documents, llibres, tovallons, paper higiènic, bitllets de banc, paper en blanc, etc. La instal·lació és un índex exhaustiu que engloba tant els papers desplaçats com els que romanen en els seus llocs originals per ser impossibles de traslladar.

El projecte incita els visitants a sortir de l'espai expositiu i a passejar per Sant Lluc per explorar els seus espais sense paper, amb l'objectiu explícit de fomentar la connexió entre la institució i la ciutat, entre els membres de Sant Lluc i els visitants de l'exposició.