Projectes

Mixed Emotions

Estudiant/s: José Luis García Eguiguren
Tutoritzat per: David Espluga
Promoció: 2010

La idea d’aquest projecte és vendre emocions a través d’un producte. Vaig seleccionar una barreja entre beuratge i vodka. El beuratge és una barreja de fruites que conté emocions com l’amor, la tristesa, la felicitat, la por i la ràbia. El còctel Mixed Emotions evoca una emoció i canvia la teva actitud segons les teves preferències.

L’estructura en espiral forma dues canyes que conviden el consumidor a visualitzar com els líquids es combinen mentre beu. Dos mecanismes petits delineen les canyes fins al fons del recipient, cosa que permet que l’aire entri i que el consumidor absorbeixi el líquid. El tap aporta un segell que tapa l’aire i, per tant, tapa totes les obertures.

Mentre que la part de davant convida el consumidor a beure, la part de darrere mostra frases que il·lustren el tipus d’experiència que es trobarà el consumidor. A causa del seu disseny, els consumidors poden ballar, saltar, tornar-se bojos o fer el que vulguin sense haver de preocupar-se per derramar la beguda o trencar l’ampolla.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies