Projectes

Mar y Montaña

Estudiant/s: Bernadita Jofre, Yang Zhou, Alexandra Reyes
Promoció: 2020
Estudi: Màsters Àrea Disseny d'Espai

L'objectiu principal és oferir espais que permetin tant la cura de la salut física, com psicològica dels empleats d'una institució pública que desenvolupa la seva activitat en diferents àmbits de la protecció sanitària, buscant l'equilibri ideal entre la producció i socialització. La importància de la comunicació respectant la privacitat, l'aplicació de tecnologia en base a la humanització i generar una atmosfera professional, però alhora propera, amb puresa i calidesa. Així neix el concepte principal, el valor de l'equilibri entre la natura i la humanitat.

En el seu concepte d'implantació es van utilitzar els aspectes de mar i muntanya buscant reflectir aquests paisatges característics de Barcelona. Al centre, es proposa un "cicle de generació", un espai vertical que uneix tots els nivells de l'edifici, lloc que reflecteix en si, el concepte principal en la seva màxima expressió, oferint nous espais de trobada, i fomentant la socialització entre les persones gràcies a l'ús de la circulació principal i els seus propis buits, sent l'edifici fàcil de recórrer en la seva totalitat horitzontal com verticalment. S'utilitzaran materials sostenibles basant-se en el concepte de biofilia segons la seva espacialitat, així com també materials acústics i mobiliaris pensats especialment per al confort dels mateixos, generant l'atmosfera desitjada.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies