Projectes

Les Moles

Estudiant/s: Indira Cedeño, Sofía Bayancela i Mariana Sanín; Ricard Cardona, Jose Luis Chiva i César Robles; Ana Asunción, Anna González i Alejandra Guevara; Karla Vanessa Cisneros Torres, Andrés Piñeiro Coen, Francisco Antonio Rivera Astudillo i StephaDiversos autors
Tutoritzat per: Rory Lambert, Jordi Cano, Juan Arrausi i Enric Jaulent
Promoció: 2016
Estudi: Màsters Àrea Comunicació

Després del brief inicial, toca obrir la porta a la creativitat. Els alumnes de la l'edició de l'any 2016 del MUDiC van desenvolupar un projecte en diverses fases amb el Restaurant Les Moles com a eix central. En la primera fase, els alumnes van estudiar les necessitats del client i van prendre contacte de forma directa per entendre la problemàtica i l'objectiu del brief. Després van iniciar una etapa de treball en equip, que va culminar amb la presentació de les seves propostes a l'agència SCPF de Barcelona davant un jurat compost per alguns dels seus directors d'art (Josep M. Piera, Toni Segarra i David Caballero) i pel client, l'equip al complet del Restaurant Les Moles.

Els alumnes del MUDiC han treballat supervisats pels professors Rory Lambert, Jordi Cano i Enric Jaulent per arribar a desenvolupar una proposta amb un mètode holístic: des de la proposta de valor fins a la proposta final en un acte de venda professional.

Les claus del projecte:
Un restaurant amb una Estrella Michelín: Les Moles.
Un briefing complex: millorar el posicionament del restaurant com a lloc on celebrar un banquet de noces amb originalitat i perfecció.
Resultats: projectes de comunicació diferents, creatius i amb tot luxe de detalls.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies