Projectes

Iris

Estudiant/s: Albert Sitges i Milà
Tutoritzat per: Júlia Esqué
Promoció: 2019
Estudi: Grau en Disseny


L’objectiu principal d’aquest projecte era dissenyar un portaespelmes a través del qual, amb la seva forma modul·lar, poder generar una sèrie de combinacions de colors, alturesi transparències que enriquisin les propietats ja interessants de la flama de les espelmes.

IRIS és una col·lecció de portaespelmes, confeccio- nada per a la llar, que ofereix al usuari innumerables combinacions possibles gràcies a la seva diversitat en quant a tamany, color, i translucidesa. Aquesta colec- ció està dissenyada per a enaltir la figura de l’espelma i portar-la més enllà del que és, generant un element decoratiu molt potent allà on es col·loqui.

Els portaespelmes estan fets a partir de resina. Aquest material, genera una sèrie d’efectes de transparència, fusió de colors i ombres que enriqueixen el conjunt de portaespelmes. Concretament, la resina utilitzada, és resi- na ecològica, creada amb una base d’aigua, per a tenir menys impacte mediambiental. Les peçes estan pigmentades amb una gamma cròmatica que abarca 10 colors, cadascun amb diferències de tonalitat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies