Projectes

Inside the Light - Santa & Cole

Estudiant/s: Nicole Estrella, Cristina Herráiz, Julia Lucas
Promoció: 2017
Estudi: Màsters Àrea Disseny d'Espai

El projecte neix de les sensacions que transmeten les lamapdes de Santa&Cole. Espais que es tenyeixen de color, ambients càlids, senzillesa en el disseny, equilibri ... El motiu escollit per a això són les cintes tèxtils que caracteritzen les làmpades. 

El projecte tracta de la intervenció en les oficines de Santa & Cole, ubicades a Belloch. Primer de tot, ens vam plantejar el projecte basant-nos en l'eficiència energètica, l'economia, el confort i la racionalització dels espais. En segon lloc, ens vam inspirar en el que ens transmet Santa & Cole: senzillesa, calidesa, equilibrioy, per descomptat, disseny. Amb això en ment, partim d'encaixar el programa en una sola planta, la planta baixa.

La zona central acull el showroom, així com espais de reunió i de concentració. A les zones perimetrals trobem els espais de treball pròpiament dits, així com la cafeteria, sala de conferències i despatxos individuals.

Pel que fa a la planta primera, la plantegem com un espai obert, travessat per una estructura formada per perfils de fusta i cintes de colors, que permetria acollir tot tipus d'activitats: de relaxació, d'inspiració o, és clar, esdeveniments. El so ens acompanya en aquest Sensorama i genera sensacions.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies