Projectes

Carrer Avila 84

Estudiant/s: Nicola Pacini
Tutoritzat per: Daniela Hartmann, Raúl Sánchez
Promoció: 2020
Estudi: Màsters Àrea Disseny d'Espai

Un espai habitable envoltat de natura. A través de la composició de tres volums dins de l'espai disponible d'un esquelet industrial, el disseny combina jardins i àrees d'estar com si el verd fos una paret natural. Això es millora encara més en el nivell de la planta baixa en elevar els volums i crear un gran espai obert, que garanteix la continuïtat visual en les principals àrees. El resultat és una arquitectura suspesa que crea espais ombrejats i còmodes on s'ubiquen les diferents estances. Clarament separades, la zona d'estar i la zona de nit es situen en dos nivells diferents, respectivament, la cuina, el menjador i la sala d'estar a la planta baixa, mentre que el dormitori principal, la zona de nens i l'espai per a convidats al primer pis.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies