Projectes

Can Guineu

Estudiant/s: Diversos autors
Tutoritzat per: Roger Paez, Jordi Queralt, Toni Montes
Promoció: 2021
Estudi: Màsters Àrea Disseny d'Espai

Estudiants: Agustina Angelini, Momen Bakry, Dasstan Bissen, Malak Ghemraoui, John Gillen, Liana Kalaitzoglou, Gal-la Knoph, Julia Llorens, Elsa Romero, Chloé Rood, Giulia Tufariello, Irini Vazanellis, Aleksandra Zaitceva.

El client, l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia -el govern local-, va encarregar als estudiants el disseny i la instal·lació d'un espai versàtil per a esdeveniments utilitzant el jardí -El Pati- de l'històric Can Guineu. La instal·lació, que compta amb plataformes polivalents, una acurada jardineria i una icona de nou banderes ajustables, es convertirà en un punt de trobada per a esdeveniments culturals durant els mesos d'estiu.

Les banderes presenten una emotiva impressió presa del pati interior de Can Guineu -que treu l'interior a l'exterior- i un mecanisme que permet canviar la seva orientació per adaptar-se als diferents usos de l'espai.

Els estudiants van passar una setmana a Can Guineu, a Sant Sadurní d'Anoia, construint aquesta instal·lació pop-up per a albergar l'oferta d'esdeveniments d'estiu del poble. La instal·lació a Can Guineu és només un primer pas per rejovenir l'edifici històric i espera deixar una empremta en la memòria de Sant Sadurní.