Projectes

Beach House

Estudiant/s: Elona Terlica, Marine Henninot, Jessica Pinotti
Tutoritzat per: Hartmann, Raúl Sánchez
Promoció: 2020
Estudi: Màsters Àrea Disseny d'Espai

El projecte consisteix en la rehabilitació d'un habitatge de tres plantes a primera línia del Passeig Marítim d'Altafulla (Tarragona). Un cop enderrocats tots els murs existents, l'espai s'ha dividit en dos: un volum esvelt en un costat de la casa que va de la façana nord a la sud, des del terra fins a la claraboia, per tant en tota la longitud i l'altura de l'edifici. Aquesta intervenció permet que tot l'edifici s'inundi de llum natural.

La divisió d'aquests dos volums s'ha realitzat mitjançant un mur continu de vidre esmerilat. Aquesta paret de vidre s'ha convertit en una nova façana i per tant s'ha tractat com la façana principal de l'edifici, amb finestres, obertures i divisions delimitades amb el marc estructural. S'ha creat un altre pati a l'entrada traient el sostre. El programa sol·licitat s'ha distribuït tenint en compte els requeriments de client en finalitzar les seves activitats: un gran espai per a pintura i un emmagatzematge per a equips nàutics a la planta baixa, espai privat al primer pis i ampli menjador a l'àtic.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies