Projectes

Ànec

Estudiant/s: Diversos autors
Promoció: 2016
Estudi: Màsters Àrea Disseny de Producte

 

Autors: Adrián Reigada, Alex Ribera, Anna Cánovas, Carmen Lliso, Pol Alberich

ÀNEC és un kit que permet transformar un cotxet convencional com el Loop en un remolc per a bicicletes de manera ràpida i senzilla. Mitjançant aquest nou article, els pares poden transportar el seu fill de manera còmode i segura mentre condueixen la bicicleta.

El kit reaprofita en gran part el Loop i el converteix en un producte totalment nou, però manté l’objectiu principal dels productes de Casualplay: transportar els nens.

El projecte respon a la proposta de l’empresa Casualplay per realitzar el disseny d’un kit que sigui capaç de transformar el seu cotxet Loop i allargar-ne la vida útil. El kit preferiblement ha de tenir poques peces noves i ha d’aprofitar al màxim els elements de Loop, reduint-ne d’aquesta manera l’empremta ecològica.

La vida útil dels cotxets és d’entre 2 a 3 anys, un període de temps massa curt per un producte que requereix una inversió alta. A més a més, és un producte amb moltes peces i, per tant, és difícil de reciclar.

La funció del nou article és oberta, però el futur usuari ha de ser preferiblement un nen, ja que és el consumidor principal de Casualplay.