Programa d'Estudis Simultanis

El Grau en Disseny i Innovació i el Grau en Enginyeria de Disseny Industrial conformen un espai d'interacció entre creativitat i tecnologia en què les competències creatives i la preparació tècnica es retroalimenten.

Sol·licita informació

El Grau en Disseny i Innovació i el Grau en Enginyeria de Disseny Industrial conformen un espai d'interacció entre creativitat i tecnologia en què les competències creatives i la preparació tècnica es retroalimenten.

Doble titulació*

Títols homologats expedits per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). Grau Universitari en Disseny i Innovació i Grau Universitari en Enginyeria de Disseny Industrial.

*L’oferta d’aquest Programa d’Estudis Simultanis resta pendent de l’aprovació formal de les taules de reconeixement entre ambdues titulacions per part d’AQU Catalunya i la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

Mencions

Disseny de Producte

Durada

6 anys (12 quadrimestres)

Crèdits (nombre aproximat de crèdits a cursar i reconeguts, pendent d’aprovació per part de la UVic-UCC)

480 ECTS
- Itinerari de Grau en Enginyeria de Disseny Industrial a Grau en Disseny i Innovació: 366 crèdits cursats + 114 crèdits reconeguts).
- Itinerari de Grau en Disseny i Innovació a Grau en Enginyeria de Disseny Industrial: 372 crèdits cursats + 108 crèdits reconeguts).

A Elisava creiem que tu ets qui ha de decidir el teu propi camí. Junts repensarem els límits del disseny i l'enginyeria i totes les seves disciplines perquè tinguis a la teva disposició totes les eines, coneixements i recursos necessaris per a treure el màxim partit del teu pas per l'Escola. Volem que potenciïs al màxim les teves capacitats i construeixis pas a pas el perfil d'enginyer o enginyera que vulguis ser.

Creiem en el “fer” com a motor per al canvi i la innovació. Per això, el nostre model educatiu es basa en el treball per projectes, on totes les disciplines coexisteixen i es combinen per a obtenir els resultats més originals i disruptius possibles. Aprendràs a generar idees i superar reptes que conformin nous paradigmes i realitats.

Pensem en l'Escola com un HUB de connexions i, per això, fomentem i reforcem les relacions amb el teixit empresarial i institucional, els i les professionals del disseny i l'enginyeria i els nostres exalumnes. Així, tindràs al teu abast una xarxa de contactes nacionals i internacionals de primera línia ja sigui per a realitzar pràctiques, participar en projectes o anar-te d'Erasmus.

T'agraden les matemàtiques, però et passes el dia dibuixant? T'encanta pensar en productes, espais i la seva estètica, però et resulta intrigant i apassionant conèixer la seva resistència estructural?

Elisava t'ofereix la possibilitat de compaginar els estudis de Grau en Disseny i Innovació i en Enginyeria de Disseny Industrial a través d'un programa d’estudis simultanis que et permet obtenir ambdues titulacions després de 12 quadrimestres lectius (6 anys).

El Programa d'Estudis Simultanis t'ofereix la possibilitat de formar-te complementant per assolir les competències creatives pròpies del Grau en Disseny i Innovació amb la preparació tècnica potenciada pel Grau en Enginyeria de Disseny Industrial. Es tracta d'una proposta singular, necessària i avantguardista, especialment valuosa en un món en el que cada dia és més important posseir un perfil holístic que afronti projectes de disseny i desenvolupament de producte d'una manera global.

Així doncs, formar part d´aquest programa et dona l'oportunitat de desenvolupar aquest perfil més complet. Un perfil resultant del valor que genera la coexistència del disseny i l'enginyeria en un mateix espai. Perquè, per a nosaltres, la unió del procés de disseny amb la creativitat i l´enginyeria és la clau al món del disseny per a dialogar de manera pluridisciplinària i transversal, no només amb la indústria sinó també amb les institucions i entitats.

Disseny de Producte

Consulta les sortides professionals de tots dos Graus:

La col·laboració amb el sector empresarial i institucional forma part del dia a dia de l'Escola. És per això que, durant els quatre anys del Grau, tindràs la possibilitat de participar en projectes acadèmics, workshops i altres activitats realitzades en col·laboració amb empreses i institucions com Hard Rock Cafè, Sony, Swarovski, HP, Desigual, Danone, SEAT, Santa&Col·le, Sónar, Mira, MACBA, Fundació Arrels, Desis Network, Victoria & Albert Museum…

A més, a partir del 3er curs (o quan tinguis 120 crèdits ECTS superats), tindràs la possibilitat de cursar pràctiques curriculars i/o extracurriculars en empreses de primera línia perquè puguis incorporar-te al món laboral amb totes els coneixements i recursos necessaris.

A Elisava creiem que l'intercanvi i la mobilitat d'estudiants i professors enriqueixen la formació universitària i, per això, potenciem les relacions internacionals de l'Escola amb altres centres educatius, universitats i centres de recerca de tot el món

Actualment, tenim convenis amb més de 70 de les universitats més reconegudes i influents del món del disseny i l'enginyeria a nivell mundial.