Professorat

ramon_garcia

Ramón García

Professor de l'Àrea de Disseny d'Espai al Grau en Disseny

Arquitecte
Soci fundador de l’empresa promotora SOS3
Llicenciat per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB)

Arquitecte titulat l’any 1992 amb exercici professional en despatx propi enfocat primordialment al sector de l’habitatge d’obra nova i rehabilitació. Soci fundador de l’Empresa SOS3, creada amb l’objectiu del desenvolupament d’una arquitectura moderna i funcional en el sector de l’habitatge.

Integrat a l’equip d’Elisava el curs 87-88, ha desenvolupat tasques docents als diferents Graus impartits a l'Escola principalment als àmbits de Projectes d’Espai, així com del Dibuix tant manual com amb eines informàtiques. Paral·lelament a Elisava ha dut a terme diverses tasques com les de Cap d’Àrea de Projectes d’Interiors i de Dibuix, gestió de col·laboracions externes amb empreses i institucions formant grups de treball amb l’alumnat, i ha organitzat diferents exposicions de treballs.

Va coordinar l’equip de treball format per alumnes d’Elisava per a l’aixecament de plànols dels habitatges modernistes de Can Raspall, La Bombonera, Can Barbey, Torre Barraquer i Torre Iris a La Garriga per a la Exposició temàtica sobre la figura de l’Arquitecte Manel Joaquim Raspall i Mayol. Com a Arquitecte amb despatx propi ha desenvolupat nombrosos projectes vinculats primordialment amb el sector de l’habitatge.

1r premi del concurs d'idees del Projecte d'Ordenació de la Plaça Espanya a Castejón (Navarra).
Finalista al concurs d'idees per la façana de l’ edifici de l'empresa Mundser SA a Barcelona.