Professorat

mariana_eidler

Mariana Eidler

Coordinador de l’àrea de Projectes del Grau en Disseny

Fundadora de Tactica
Col·labora en la fundació de CIC Cicle Formatiu de Gràfica Publicitària
Màster en Estudis Universitaris de Disseny i Comunicació per Elisava
Llicenciada en Belles Arts per la UB
Postgrau a Parsons School of Design NY
Grau Superior en Disseny per Elisava, Barcelona

Mariana Eidler és directora de l'àrea de projectes del Grau en Disseny a l'Escola de Disseny i Enginyeria ELISAVA, adscrita a la Universitat Pompeu Fabra. És també professora a l'àrea de projectes i Treballs Fi de Grau de Elisava.

Es va graduar en Disseny Gràfic a ELISAVA. Va estudiar un postgrau a Parsons The New School of Design NY. Es va graduar en Belles Arts a Barcelona. Va obtenir el CAP (Curs d'orientació Pedagògica) a la UPC. Va obtenir el Màster Universitari en Disseny (MUDIC) d'Elisava.

Ha treballat a NY amb Milton Glaser i, a Barcelona, ha fundat Tactica.barcelona, per donar serveis globals de disseny a les empreses. Disseny gràfic i multidisciplinari, mitjançant el qual dissenya projectes que contemplen als usuaris.

Com dissenyadora, ha obtingut la beca de la Generalitat per al desenvolupament de la creativitat a l'estranger i ha guanyat els següents premis: New York Festivals (Codorniu Bible), Laus (Cervesa Montseny), International Design Award (Elisava, British Council), Clap Platinum (Montseny, Elisava, British Council).

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies