Professorat

Mariana Eidler

Mariana Eidler

Directora de Study Abroad i del Food Design Lab

Mariana Eidler és una Food Designer que treballa en l'àmbit del menjar i la seva relació amb la Gastronomía, Indústria i Disseny. En l’àmbit acadèmic, ha col·laborat amb Elisava, on actualment és la responsable de l’àrea Food Design i directora del programa internacional Study Abroad. També és professora i responsable dels Treballs de Fi de Grau de Food Design.  

Directora creativa d’art, food-designer, professora i investigadora, ha treballat a Nova York amb Milton Glaser i ha fundat a Barcelona tactica.barcelona, per portar un servei global a les companyies del món del disseny. Treballa en el food-design, disseny gràfic i disseny transdisciplinari creant projectes que són socials i sostenibles. Li han otorgat una beca per part de la Generalitat de Catalunya pel desenvolupament de la creativitat a l’estranger i la seva feina ha estat reconeguda al New York Festival, als Premis Laus, International Design Awards i Clap Platinum.

Mariana és una estudiant de doctorat i investiga en l’àmbit de Food Design a la Universitat de Lisboa. Graduada en Disseny a Elisava i en Belles Arts a la Universitat de Barcelona, té un màster en Orientació Pedagògica a la Universitat Politècnica de Barcelona. Té un Màster en Identitat i Fotografia per la Universitat de Parsons de Nova York i un Màster en Comunicació d’Elisava.