Professorat

Mª Rosario Hernández

Mª Rosario Hernández

Coordinadora acadèmica dels Graus en Disseny i en Enginyeria de Disseny Industrial
Professora del Grau en Disseny i Agent d'Igualtat

Arquitecta tècnica en Execució d'Obres, UPC (1990) i Graduada en Ciències i Tecnologia de l'Edificació, URL (2010). Màster de Valoracions Immobiliàries i Hipotecàries, UPC (1992), Màster Universitari en Disseny i Comunicació, ELISAVA (2010) i s'ha format en àrees com el Feng Shui aplicat a l'arquitectura i ha cursat un Màster en Programació Neurolingüística.

Mª Rosario Hernández és Coordinadora Acadèmica del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial i del Grau en Disseny i professora a l'assignatura de Tècniques del disseny per a l'espai. Anteriorment va exercir el càrrec de cap d'Àrea i Coordinadora Acadèmica, i va ser professora d'Arquitectura Tècnica en diverses matèries de construcció. Ha estat membre convidat de tribunal final de carrera a les escoles universitàries d'Arquitectura Tècnica de l'UPC i de l'URL.

La seva experiència professional com arquitecta tècnica inclou col·laboracions en ATHM2 com a tècnica responsable del control econòmic d'obres, en despatxos d'arquitectura com P + SP Arquitectes, Josep Zazurca, en què ha desenvolupat projectes de tipus residencial i d'equipaments.

També ha estat responsable del departament de taxacions de l'empresa Invercame S.A. Societat de Taxació, i sotsdirectora de departament a l'Oficina Tècnica R.P.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies