Professorat

jordi_cano

Jordi Cano

Director del Màster en Disseny i Direcció d'Art

Director del Màster en Disseny Publicitari i Comunicació

Jordi Cano és cofundador i director d'Eumo dc, estudi de disseny i comunicació ubicat a Barcelona, en el qual dirigeix projectes estratègics de comunicació i direcció d'art.

Implicat en la generació de nous llenguatges i suports per a la docència, dirigeix des de fa dos anys UMedia, Unitat de recursos multidisciplinars per a la Universitat de Vic UCC. Des de fa anys treballa en el desenvolupament de mètodes docents per a la generació d'idees, impartint tallers i creant eines com el mètode DDDD (Descobrir, Definir, Desenvolupar, Dirigir) per a la direcció d'art, el mètode BEEF per a la generació de projectes disruptius en Publicitat i el procés HOURGLASS per al desenvolupament de projectes d'estratègies de comunicació.

Cano és director del Màster en Disseny i Direcció d'Art i del Màster en Disseny Publicitari i Comunicació, i també professor a la Facultat de Ciències Socials i Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) en Disseny Gràfic del Grau en Publicitat i Relacions Públiques .

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies